Dragonhos Bayilik Başvuru ve Kullanım Hakları

 

Sizlerde iPTV bayilik ağımıza katılarak kendi kişisel işinizi kurarak gelir elde edebilirsiniz. Yüzlerce bayimiz arasına katılarak sizlerde bu harika deneyimini yaşayarak Dragonhos ailesine katılıp bizlerle birlikte kazanç elde edebilirsiniz. Kişiye özel DNS ve panel tanımları ile satışlarınıza hemen başlayabilir, çevrenize veya farklı kaynak tanıtımları üzerinden iPTV protokol panellerini sağlayarak gelir elde edebilirsiniz.

iPTV bayilik alma ile ilgili konumuzun devamında sizlere detaylı bilgiler sunacağız. iPTV bayilik başvurusu ile sizlerde yüksek kazançlar elde ederek, hem izlemenin hem de kazanmanın kolay yolunu keşfedeceksiniz.

DragonhosiPTV Bayilik Sistemi

iPTV bayilik ağımıza katıldıktan sonra sizler için özel olarak kuracağımız özel DNS panel sistemi ile kendi markanızı oluşturabilir, bu kapsamda kitlenizi genişleterek daha fazla kişiye ulaşıp kazançlarınızı katlayabilirsiniz. Örnek olarak iptvserverim gibi bir marka değerine sahip olarak kendi kitleniz üzerinizden oluşturacağınız kazanç topluluğu ile yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

DragonhosiPTV Bayiliği için Dikkat Edilmesi Gerekenler

iPTV bayiliği başvurusu için öncelikle kişisel gerçek bilgilerinizi bizlerle paylaşmak zorundasınız. Ek olarak kullanıcı adınızı Türkçe karakterler dışında bulunan harfler ile açmalısınız. Örneğin “ÇetinAşkıran” yerine “cetinaskiran” olarak açmanızda fayda var. Sistemsel olarak oluşacak olan hatalar nedeniyle bu kapsamda üyeliğinizi dikkatli açmalısınız.

iPTV Bayilik Sisteminde Ücretlendirme Nasıl Yapılır?

iPTV bayilik sistemlerinde bayilerin yapmış olduğu tüm satışlar kredi sistemine dayalı olmaktadır. Kredi sistemi ile yapılan hesaplamalar doğrultusunda bayi panelinize düşen miktarlar baz alınarak kazanç elde edebileceksiniz.

iPTV bayilik başvurusu için öncelikli olarak ödeyeceğiniz para miktar aylık 500 TL olmaktadır. Kurallar gereği tüm bayiler bu şekilde aylık Protokol Aboneliği doğrultusunda bu ücreti kredi yüklemesi olarak yapmaları gerekmektedir.

Not: iPTV satın al seçeneklerinin yer aldığı tüm paketler ayrıca bireysel müşteriler içinde bir diğer önemli bilgi olarak yer alıyor.

Aylık olarak takip edilen hesaplar kurallara uyduğu müddetçe kazançlarını genişletebilir ve hiçbir doğrultuda mağduriyet yaşamadan devam edebilmektedirler. 1 ay boyunca kredi yüklemesi yapmayan bayi aboneleri iptal edilerek hesabında yer alan tüm mevcut müşteriler ana panele aktarılmaktadır. Müşterileriniz bu doğrultuda hiçbir mağduriyet yaşamadan yayınlarını izlemeye devam edebileceklerdir.

DragonhostiPTV Bayilik Paketleri Kredi/Ücretlendirme Tablosu (Yurtiçi)

iPTV Bayiliği alan kişiler için aşağıda yer alan ücretlendirme listesi özel olarak sunulmaktadır.

·         2 Saatlik aile test paketi (0 Kredi)

·         6 Saatlik aile test paketi (0 Kredi)

·         12 Saatlik aile test paketi (0 Kredi)

·         24 Saatlik aile test paketi (0 Kredi)

·         3 Aylık Aile Paketi Full – ()

·         6 Aylık Aile Paketi Full – ()

·         12 Aylık Aile Paketi Full – ()

DragonhostiPTV Bayilik Paketleri Kredi/Ücretlendirme Tablosu (Yurtdışı)

·         2 Saatlik aile test paketi (0 Kredi)

·         6 Saatlik aile test paketi (0 Kredi)

·         12 Saatlik aile test paketi (0 Kredi)

·         24 Saatlik aile test paketi (0 Kredi)

·         3 Aylık Aile Paketi Full – ()

·         6 Aylık Aile Paketi Full – ()

·         12 Aylık Aile Paketi Full – ()

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tekmak İstif Makinaları – Kiralık Forklift

Kiralık Kaftan ve Bindallı Modelleri

Cam ve Pencere Korkuluğu ile Güvenli Yaşam