Web dilleriyle ilgili Türkçe hazırlanmış içerikler

 

Yazılım dilleri hakkında Türkçe kaynak materyallerin bulunması oldukça zor olmaktadır. Özellikle de PHP, ASP, ASP.NET, Java, CSS ve daha nice web dillerine ait kaynakların genellikle İngilizce dilde olması yazılıma merak salan kişiler için zor bir ön engeli ortaya koyuyor. Fakat ülkemizde oldukça tecrübeli ve alanında profesyonel yazılım uzmanları bulunuyor. Bu yazılım uzmanları gerek kendi sitelerinde, gerek ise kaynak sitelerde PHP uygulama örnekleri ile ilgili birçok materyaller paylaşıyor.

PHP Cookie Kullanımı ve Daha Nice Kaynaklar!

PHP Cookie kullanımı ve diğer birçok eğitici ders niteliğindeki kod kaynakları Emin Yılmaz tarafından kendi kişisel web blog sitesinde ücretsiz olarak yayınlanıyor. Yukarıda belirtilen web dillerinin yanı sıra WordPress, Joomla ve diğer hazır CMS sistemine sahip birçok yazılım hakkında da detaylı bilgiler, eklentiler ve nice kaynak bulunuyor.

Nasıl yazılımcı olurum, Yazılımcı olmak isteyenlere tavsiyeler.

Nasıl yazılımcı olurum, yazılımcı olmak isteyenlere tavsiyeler ve eğitici kaynaklar gibi birçok merak edilenlere yönelik dev arşiv eminylmz.dev adlı blog sitesinde sizleri bekliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tekmak İstif Makinaları – Kiralık Forklift

Kiralık Kaftan ve Bindallı Modelleri

Cam ve Pencere Korkuluğu ile Güvenli Yaşam