Hotspot Nedir, Nasıl Kullanılır?

 

İnternet erişimi her geçen gün daha farklı seçenekler ile kendini geliştirmeye devam ediyor. Hayatımızın artık her alanında ihtiyaç duyduğumuz internet erişimi, farklı cihaz ve teknoloji aksamları ile vazgeçilmezimiz halini alıyor. Bu gelişimlerden biri olan Hotspot ise kamuya açık her alanda özelleştirilebilir ve özel olarak ayarlanabilir bir özellik ile karşımıza çıkıyor. Wi-Fi aracılığıyla hizmet alınan bir aracı sunucu görevini gören Hotspot cihazı kullanımında kablosuz modemler veya Router adı verilen cihazlar ile işlevsellik göstermektedir.

Hotspot Güvenilir Mi?

Hotspot loglama konusunda kullanıcıların araştırmaları arasında yer alıyor. Özellikle de güvenilir mi sorusuna yönelik her internet erişim sunucusu gibi Hotspot kapsamında da farklı durumlar yaşanabiliyor. Hayatımızı kolaylaştıran ve ücretsiz olarak faydalanabileceğimiz bir hizmet olan Hotspot, güvenlik açısından bazı riskler taşıyabiliyor.

5651 Hotspot loglama kanun kapsamında araştırılan bir diğer konu olarak gözümüze çarpıyor. Kullanım olarak güvenilir mi, herhangi bir sorun yaşatır mı sorusuna da yukarıda verdiğimiz bilgilerden yola çıkarak detaylar edinebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tekmak İstif Makinaları – Kiralık Forklift

Kiralık Kaftan ve Bindallı Modelleri

Cam ve Pencere Korkuluğu ile Güvenli Yaşam